sunnuntai 25. elokuuta 2013

kesän päättäjäiset


1. Zara varjossa nauttimassa.
2. Todella hyvää punaviiniä <3
3. Super hyviä munakoiso-fetaviipaleita à la äiti. 
4. Kesän viimeisiä hetkiä auringossa.

Munakoiso-fetaviipaleet

Ainekset (4 annokseen)

2 (700 g) munakoisoa
n. 1/2 dl ekstra neitsytoliiviöljyä
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
5-6 (500 g) tomaattia
n. 150 g fetaa tai salaattijuustokuutioita
kuivattua minttua
tuoretta basilikaa

Leikkaa munakoisot pituussuunnassa noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Yhteensä saat noin 12 viipaletta. Leikkaa kantapaloista vielä pieni viipale pois, jotta viipaleet pysyvät pellillä suorassa. Asettele viipaleet vierekkäin pellille. 

Voitele munakoisojen pinta öljyllä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Viipaloi tomaatit. Hienonna feta tai salaattijuustokuutiot. Lisää tomaatit ja juusto munakoisojen päälle. Jatka paistamista 225 asteessa noin 10 minuuttia. Mausta mintulla ja koristele basilikalla. 



Ohje on napattu Pirkan sivuilta, ja ovat todella hyviä! Munakoisoon oon aina suhtautunu pienellä epäilyksellä, ei oo kuulunu lempiruokien joukkoon. Mutta tässä kaikki maut menevät ihanasti kohdilleen, todella hyviä! Hahah oikein toistelen itseäni kuinka todella hyviä!
Näiden kanssa kuvassa olevaa punaviiniä, suosittelen!
Näiden päälle grilliruokaa, lisää hyvää viiniä, ruokalepoa auringossa perheen kesken. Ihana sunnuntai <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti